Passbeskrivningar

Bra träning nära dig!

Beskrivning av passen vårterminen 2020 (v. 3-17)

med detaljerad information om passen (fylls på efter hand)

Stjärna (*) i schemat betyder att det finns ett pass barngymnastik samtidigt i andra halvan av hallen.


Måndag

14.30-15.30 Sittande/stående gympa (Anita) INSTÄLLT fr.o.m. 16/3.

Vi vänder oss till alla men framförallt till dig som har begränsad rörlighet. Programmet innehåller rörlighetsträning, styrkeövningar och balans. Syftet med aktiviteterna är att behålla rörlighet i kroppen, må bättre och känna sig friskare och starkare. Dessutom får du en härlig stunds samvaro och ny energi.


17.00-18.00 Medelpass (Marie) *


18.00-19.00 Funktionell styrka med PowerBands (Christina) *

Passet erbjuder dig ett nytt, effektivt och roligt sätt att träna. Fokus ligger på stabilitet, balans, styrka och rörlighet och passar alla oavsett ålder. Inga stegkombinationer eller koreografier, basala övningar med powerbands som motstånd, du själv bestämmer intensiteten.


19.00-20.00 Innebandy (Stefan)Tisdag

6.00-6.30    EFIT (Ida)

EFIT står för Effektiv Funktionell Intensiv Träning och är inspirerad av den amerikanska träningsformen Crossfit. EFIT är en träningsform som går att anpassa till olika nivåer. Det består av olika intensiva övningar som utförs under ett 30 minuters träningspass. Vi använder främst kroppen som redskap men även några enkla redskap som kettlebells, gummiband, bänkar m.m. Du får en grym genomkörare på 30 minuter.


17.00-18.00 Dansinspirerat medelpass (Emilia) *

Det här är ett pass med lite gott o blandat. Det heter "dansinspirerat" för att rörelserna är anpassade till rytmen i musiken. Syftet är att du ska få känsla och självförtroende i dina rörelser. Koreografin har inslag av salsa, afro och lite house. Du kommer upp i puls, får träna koordination och bygga upp din styrka. Vi går igenom de flesta muskelgrupper. Vill du utmana dig själv lite extra har vi vikter till hands. Varmt välkomna!


Onsdag

16.00-17.00 Lugn styrka och rörlighet (Marita)


17.00-18.00 Mixpass - styrka och puls (Marita) *


18.00-19.00 Box (Jonna) * UTEPASS

Box är en träningsform som är inspirerad av boxning och kampsport. Fokus ligger på kondition, men balans och styrka och är också centrala. Träningen är väldigt allround; man jobbar med hela kroppen. Till skillnad från riktig boxning så slår men inte på varandra, utan man jobbar i par eller i grupp och turas om att ha boxhandskar och att hålla i mitsar - små och stora kuddar att slå och sparka på. Välkomna till ett ösigt träningspass med peppig musik och högt tempo!


19.00-20.00 Innebandy (Hanna)Torsdag


17.00-18.00 Lättpass (Anita) INSTÄLLT FR.O.M. 1/4.

Ett pass med inriktning att många människor ska våga träna. Ett skonsamt gympapass för dig som kanske är lite otränad. Från grunden bygger vi upp styrka och rörlighet med övningar som går igenom hela kroppen. Mycket rörelseglädje till musik. Även för dig med Fysisk aktivitet på recept.


19.30-20.30 Cirkelfys (Tom)

Pulshöjande cirkelträning för hela kroppen som ger dig effektiv träning av både styrka och kondition. Förutom den egna kroppen kommer diverse redskap användas. Fokus ligger på att göra övningarna rätt, det ska kännas utmanande och ge dig en rejäl genomkörare!Fredag

16.30-17.00 EFIT (Maria) * UTEPASS

EFIT står för Effektiv Funktionell Intensiv Träning och är inspirerad av den amerikanska träningsformen Crossfit. EFIT är en träningsform som går att anpassa till olika nivåer. Det består av olika intensiva övningar som utförs under ett 30 minuters träningspass. Vi använder främst kroppen som redskap men även några enkla redskap som kettlebells, gummiband, bänkar m.m. Du får en grym genomkörare på 30 minuter.Söndag

10.00-11.00 Dance’n’Drum (Sara och Emilia)

Detta är ett intensivt medelpass och vi arbetar med både tyngder och trumpinnar. Vi tränar i takt till musik och några låtar har dansinspirerade rörelser. Det är mycket träning för armar, axlar, mage och rygg samt kondition. Ett extra-allt-pass!
Alla pass är i Eldsbergahallen.

Copyright © All Rights Reserved