Barn

Bra träning nära dig!

Barngymnastik

Hej förälder till barn som redan är, eller är sugen på att bli, aktiv i vår förening!


Planerandet av höstschemat pågår för fullt men vi kan med glädje konstatera att det redan nu är många som hört av sig angående förfrågningar om hösten.


Vi ber er dock att avvakta med anmälningar - vi återkommer inom en snar framtid gällande besked om hur anmälan till hösten kommer att gå till och vilka pass och tider som är aktuella. Tills dess önskar vi en fortsatt fin vår - ni är alltid varmt välkomna till vårt utegym!

...och så lite regler för att gympan ska bli riktigt bra


Vi har många barn i föreningen och det är jättekul men då krävs det ordning och reda. Tala gärna med barnen om detta innan så de vet att det är viktigt att de lyssnar och gör som de blir tillsagda (både för att gympan ska bli rolig och för säkerhetens skull).


För att barnen ska få en så bra gympastund som möjligt är det några saker vi vill att ni föräldrar tänker på:


  • Gå på toaletten med barnen innan träningen så att ledarna inte behöver gå ifrån för att hjälpa till med det.
  • Kom i tid så att alla är med på upprop/registrering.
  • På träningen använder vi inte skor dels för att barnens kroppar arbetar mycket bättre barfota och dels för att ingen ska få en sko i huvudet vid t.ex. volter.
  • De flesta barn behöver ingen vattenflaska (det är ganska lätt att vattnet rinner iväg och golvet blir blött och halt).
  • Föräldrar får gärna sitta utanför och vänta men inte vara inne i hallen om inte ledarna ber om det.
  • Passa gärna på att träna själv - kanske i ett vuxenpass i hallen bredvid eller på banan utanför hallen!


Träningen slutar fem i, så kom gärna tio i, men stanna utanför och vänta på barnen. Det är viktigt att ni är på plats i tid så att inga barn springer ut på parkeringen.

Copyright © All Rights Reserved